Alt det andetHandlings/læreplaner -Gruppesamtaler - Individuelle samtaler - Individuelle fysioterapi - Praktik/virksomhedsbesøg - ekskursioner - Klargøring til FSA


Individuelle handlings/læringsplaner

Der udformes individuelle handle planer og mål planer sammen med den unge, det er Next Step grundholdning at det er den unge selv skal udvikle og formulere deres egne mål for at være motiveret til at nå dem og udvikle sig.

Gruppesamtaler

Hos Next Step holder vi ugentligt gruppe samtaler med de unge, det er primært om de ting de unge går og tumler med, konflikter der opstår i unge gruppen, og tanker om livet. Her lærer de unge at blive trygge i at dele tanker om ting der er svært, om succeser og måske ting hvor de er bange for at være ”alene” om et problem.

Individuelle samtaler efter behov

Nogle af de unge tumler med mange udfordringer og svære tanker, her kan Next Step tilbyde individuelle samtaler med en psykoterapeut/psykolog.

Individuelle fysioterapi efter behov

Nogle af de unge er måske hypermobile eller overvægtige, døjer med fysiske gener, psykosomatiske gener eller mangler kropsbevidsthed, her er det Next Steps holdning at jo bedre fysisk og psykisk form de unge er i, jo bedre kan de varetage og drage omsorg for sig selv og hinanden, og jo færre konflikter opstår i gruppen. Derfor kan det ind imellem være nødvendigt at få individuelle behandlinger af en fysioterapeut.

Praktik, Virksomhedsbesøg, Ekskursioner

Det er en af Next Steps fornemmeste opgaver at få gjort de unge mennesker klar til livet og vælge en uddannelsesvej, derfor vil en del af tiden også foregår med virksomhedsbesøg, ekskursioner til uddannelsesinstitutioner samt planlagte praktik forløb, der følges tæt af personalet fra Next Step.

Kontakt Info


Gammelgårdsvej 22
4000 Roskilde
Telefon 53 61 41 57
info@nextstepstu.dk